Waarom kiezen voor Travel Impact?

Het platform Travel Impact biedt jou een heel voorbereidingspakket aan. Wij denken met je mee over dingen die je wilt weten voorafgaand aan je reis, situaties tijdens je reis en hoe weer te aarden op het moment van thuiskomst. Je krijgt informatie van A tot Z over jouw aankomende reis. Op een interactieve manier word je wegwijs gemaakt en geënthousiasmeerd met algemene informatie over je bestemming, alle voorbereidingen die nodig zijn zoals vaccinaties, visum, verzekering en vliegticket maar ook informatie over culturele verschillen en overeenkomsten en gebruiken en gewoontes van het land van je bestemming.

Wat is de prijs per land?

De prijs per land is €34,95 en bevat alle zes de modules. Bekijk onze prijzenpagina om te kijken welke kortingen jij krijgt op moment dat je meerdere landen tegelijkertijd afneemt.

Hoelang heb ik toegang tot de informatie als ik een land heb gekocht?

Vanaf het moment dat je een land hebt gekocht, heb je drie maanden toegang tot de inhoud van de modules.

Wat kan ik verwachten van de To Understand module?

De inhoud van de To Understand module is onze zelfgemaakte voorbereidingsmodule. In deze module staan we in eerste instantie stil bij dingen voorafgaand aan je reis. Je kan hierbij denken aan de vooroordelen die je hebt, waar deze vooroordelen vandaan komen en hoe het komt dat je deze vooroordelen hebt. We gaan dieper in op de intenties van je reis en de verwachtingen die je hebt van het land en de cultuur waar je heen gaat. Verder worden in de voorbereidingsmodule de verschillen in gebruiken en gewoonten uitgelicht, hoe je aan te passen aan een andere cultuur en hoe je meer uit jouw reis kan halen. Op de onderwerpen wilde dieren, social media, donaties en het supporten van de lokale economie wordt dieper ingegaan zodat je bewuster en verantwoorder bent tijdens je reis.

Is de informatie in de brochures up to date?

Wij doen er alles aan om de informatie in de brochures up to date te houden. Desondanks kan alle informatie onderhevig zijn aan veranderingen. Dit is inherent aan de veranderingen in een land. Mocht je onjuistheden tegenkomen, laat het ons vooral weten en dan controleren wij de informatie en passen die zo nodig aan.

Wanneer komen er nieuwe bestemmingen online?

Wij zijn continu bezig met informatie verkrijgen over nieuwe bestemmingen zodat wij deze zo snel mogelijk online kunnen zetten. De precieze datum wanneer er precies een nieuwe bestemming online komt durven wij niet te zeggen maar we hopen zo snel mogelijk ons aanbod uit te breiden.

Hoe zit het als ik een gekocht product zou willen retourneren?

Als je een product koopt, dan doe je dit direct bij één van onze desbetreffende partners. Mocht je een reisproduct willen retourneren, dan gaat dit via het retourbeleid van desbetreffende partner.

Kan ik Travel Impact aansprakelijk stellen?

Travel Impact is op geen enkel moment verantwoordelijk voor eventuele aansprakelijkheid. Hiermee ga je akkoord in de Algemene Voorwaarden. Jij bent als reiziger zelf verantwoordelijk voor het regelen van de juiste documenten en het aanschaffen voor de juiste benodigdheden. Het platform van Travel Impact is er om je hier zo goed mogelijk in te ondersteunen en je zo goed mogelijk de juiste en meeste informatie te geven.