De alles in één cursus voor jouw reis!

Travel Impact is het digitale cursusplatform dat jou helpt om verantwoord, bewust en goed voorbereid op reis te gaan. Geen tijdverspilling bij je zoekacties naar informatie, maar gewoon alles in één. Wij bieden jou per land zes verschillende modules aan waarbij je algemene informatie en voorbereidende informatie over het land krijgt waar je naartoe gaat. Je krijgt inzicht in culturele verschillen, leert je uit te drukken in de lokale taal en leest ervaringen van andere reizigers. Je word op een interactieve manier wegwijs gemaakt en geënthousiasmeerd voor jouw aankomende avontuur. 

De cursussen zijn bestemd voor elke reiziger. Of je nu een reisliefhebber bent, een tussenjaar neemt, voor stage of vrijwilligerswerk naar het buitenland gaat, een wereldreis,  stedentrip of solo reis op de planning hebt staan, met vrienden of familie op reis gaat of omdat je het gewoon interessant vindt om meer over andere landen te weten.

Tevens krijg je van ons een handige paklijst. De producten zijn te vinden op onze Reisproducten pagina. Klik op het product in de paklijst en je bent gelijk op de juiste plek.

It seams that you haven't connected with your Instagram account