Bamboe Pleisters – Aloë Vera

 7.80

Dit is de perfecte kleefstrip pleister voor diegenen die het graag eenvoudig en subtiel houden. De ideale wondbedekking om kleine snijwonden en schaafwonden te helpen repareren. Het gaas is verrijkt met aloë vera-extract en ondersteunt het genezingsproces op een zachte en betrouwbare manier. Het kalmeert kleine brandwonden, blaren en kleine schaafwonden.

Deze pleisters zijn; 100% biologisch afbreekbaar, kunststofvrij, hypoallergeen. Deze plastic vrije strips zijn gemaakt van 100% biologische bamboevezel en vrij van irriterende chemicaliën. Dit zorgt voor een geschikte bescherming en een zachte ondersteuning voor gevoelige huidtypes. Ze zijn hypoallergeen en perfect voor mensen met een gevoelige huid.

Gemaakt van zacht, organisch bamboeweefsel en gaas met hypoallergene drukgevoelige kleefstof (PSA). Hun PSA-formule is gemaakt van een combinatie van natuurlijke mineralen en nanotechnologie (denk aan kleine zuignappen) om zich zachtjes aan de huid te hechten zonder reacties te veroorzaken. Eén pakje bevat 25 kunststofvrije pleisters.