Waterdichte Reisrugzak

 89.99

Deze rugzak is gemaakt voor op reis, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik. De tas is namelijk uit te breiden van 26 liter naar 38 liter. Dit kun je doen met een rits en verstelbare riempjes aan de zijkant.

De tas heeft 3 hoofdvakken, waarin je al je spullen kwijt kunt. Aan de achterkant bij de rug zit een anti-diefstal vak, waar je waardevolle items kunt opbergen. In het ruime laptopvak kun je een laptop tot 17 inch meenemen.

Het middenvak heeft een apart kledingcompartiment af te sluiten met een mesh vak zodat alles georganiseerd blijft. Dit kun je zien als een grote packing cube en is handig voor een stedentrip of weekend weg.

Het voorste vak heeft meerdere kleine vakken voor accessoires. Ook heeft de tas een hanger voor je een sleutel zodat je die niet kwijt raakt tijdens het reizen. Aan de buitenkant zitten twee handige en ruime vakken met waterdichte rits voor spullen waar je snel bij moet kunnen. Kortom, genoeg opbergmogelijkheden voor tijdens het reizen.

De tas is gemaakt van 100% waterdicht materiaal. En ook jij blijft droog doordat er in de onderkant een ingebouwde poncho zit.